Een terugblik op onze bijeenkomsten is te vinden op onze Facebookpagina Van Zaak tot Zaken.

Op de Facebookpagina worden tevens de uitnodigingen voor de bijeenkomsten geplaatst.

 

Terugblik bijeenkomsten

Op deze pagina wordt een terugblik gegeven op de door Van Zaak tot Zaken georganiseerde bijeenkomsten.  


Bijeenkomst 1 juli 2016 - Van Zaak tot Zaken en Bizz'Cu: daar zit muziek in!

Deze derde bijeenkomst van het jaar waren wij te gast bij Theater De Huiskamer, waar wij samen met Bizz'Cu een interessante en gezellige activiteit hadden. Na een rondleiding door het Theater hebben wij in groepjes een popquiz gespeeld, waaraan fanatiek werd meegedaan.

Wij hebben daarnaast genoten van een drankje en een hapje en goed met elkaar kunnen netwerken. Het was een geslaagde bijeenkomst. 

 


Bijeenkomst 19 april 2016 - We kunnen weer naar buiten!

Deze tweede bijeenkomst waren wij te gast bij ons lid Koen Slenders van SBH Garden Products. Koen biedt met een tweetal collega's een totaal concept aan met betrekking tot vormgeving, bouwservice, sierbestrating en inrichting van tuinen.

Na een presentatie en rondleiding door het onlangs uitgebreide bedrijf hebben wij genoten van indoor koken met een uitdoor gevoel en hebben naast heerlijke hapjes goed met elkaar kunnen netwerken! Het was wederom een geslaagde bijeenkomst.

 


Bijeenkomst 2 maart 2016 - Openingszin bij netwerkbijeenkomsten

Deze eerste bijeenkomst van 2016 vond plaats bij de Soos anno 2016. Anne de Bruin en John Cardinaal hebben Sociëteit Amicitia omgetoverd tot een nieuwe mooie horecagelegenheid.

Anne heeft voor ons een workshop georganiseerd met als thema: wat levert de meest populaire openingszin: Wat doe jij? op netwerkbijeenkomsten jou op? Op een leuke actieve manier is iedereen op nieuwe gedachten gebracht en kan ieder op zijn eigen manier er mee aan de slag gaan.

Het was een geslaagde bijeenkomst waar voldoende gelegenheid tot netwerken was onder het genot van een drankje en een heerlijk hapje!

 


Bijeenkomst 24 november 2015 - Het jaar midden in de roos eindigen

Deze laatste bijeenkomst van het jaar waren wij te gast bij Café-Zaal De Hook, waar Tom onlangs zijn geheel vernieuwde dartzaal heeft heropend. Na een heerlijk buffet van ons lid Taverne De Oude Munt hebben wij een mini competitie darten gespeeld. Het was een spannende strijd, die gewonnen is door Jos Joosten. Het was een sportieve en gezellige bijeenkomst, waar voldoende gelegenheid was om te netwerken.

Na deze bijeenkomst gaat de Stuurgroep zich richten op de invulling van activiteiten voor het nieuwe jaar; ideëen voor activiteiten zijn welkom!

Langs deze weg willen wij iedereen alvast hele fijne feestdagen en een goed begin van het nieuwe jaar wensen!  

 


Bijeenkomst 22 september 2015 - Cultuur, werk en ontspanning

Deze vierde bijeenkomst waren wij te gast bij Cwartier, waar John Jacobs ons met zijn enthousiasme kennis heeft laten maken met het ontstaan van en de visie van Cwartier (de ontmoetingsplek voor cultuur, werk en ontspanning). Na een rondleiding en bezoek aan Amusant Restaurant & Lounge hebben wij bij Mood, Food & Goods genoten van een hapje en een drankje. Uiteraard was er voldoende gelegenheid om te netwerken en elkaar weer wat beter te leren kennen. Het was wederom een geslaagde bijeenkomst!